HLT

Introducere

Tratamentul holistic de lumină® (HLT) după metoda de

Lumina, Culoare, Sunet şi Vibraţie transmisă

Andreas Korte PHI Essences

Procedura: Sensul şi esenţialul lucrului cu tot felul de esenţe este de a activa procese de autovindecare prin emoţiile şi prin gândurile noastre. Trebuie să învăţăm să le utilizăm mai conştient.

Spiritul formează materia. Toate procesele fizice vibreazǎ pe o anumitǎ frecvenţă energeticǎ. Printre altele, boala poate fi considerată o manifestare (greșit). Informaţia, care este percepută inconştient, se exprimă prin boalǎ. Aceste situaţii de dezarmonizare în primul rând apar în cele cinci corpuri invizibile ale noastre; înainte ca ele să se facă vizibile în corpul fizic ca lipsă de armonie şi boală.

 

Esenţele create din flori, pietre, animale sau energiile cosmice, pot completa informaţiile lipsă şi pot vindeca şi elibera blocajele, care obstrucţionează fluxul de energie în fiinţele umane. În primul rând obiectiv principal este să se ajungă la o echilibrare naturala, astfel organismul mobilizeaza puterile proprii de auto-vindecare.

În plus, lumina, culorile, sunetele şi esenţele ajuta la reechilibrarea organismului nostru şi pentru a spori prin aceasta frecvenţa noastră vibraţională. Cu ajutorul impulsurilor, subconştientul nostru se activează şi inconştient tipare de comportament ies la iveală. Acest lucru ne permite sǎ devenim conştienṭi de aceste tipare, pentru a scăpa de ele şi de a ne vindeca pe noi înşine.

Depinde dacă esenţele conţin energii de pietre, ciuperci, flori, orhidee, animale sau energii cosmice, ele influențează diferite niveluri energetice ale corpului uman. Aceste niveluri relevǎ o analogie cu fiecare locaţie biologicǎ sau apariţie, în special în ceea ce priveşte solul.

Prin urmare, metoda de utilizare este executată într-o secvenţă strictă, în conformitate cu legea naturii, cu scopul de a dezvolta întregul spectru de efect al esenţelor.

În primul rând unele expresii trebuie explicate pe scurt.

Fotografie Kirlian: Aggression Orchid

PHI Essences , tratamentul holistic de lumină

Aura

În afara corpului fizic, vizibil, mai exista încă cinci corpuri/nivele energetice care se numesc aura. În prezent existǎ deja diverse proceduri tehnice, care ne permit să vedem cele cinci corpuri/nivele fine de energie.

Chakra

Expresia Chakra provine din sanscritǎ şi înseamnă ,,Roatǎ”. Chakrele sunt centre de energie ale organismului, care în mod constant transformă şi iau energia vieții din cosmos. Există şapte Chakre ale corpului nostru şi deasupra acestora, sunt ,,Chakrele superioare”, deasupra capului nostru.

Secvenţa de utilizare:

  1. Esenţe de geme

Locaţia naturală: în interiorul Pământului

Efect: împǎmântare, ele ne stabilizează pe noi cu pământul, echilibrarea energiilor corpului şi organelor. Este foarte important să se începă întotdeauna cu esenţe de geme, deoarece acestea ne ajuta pentru a stabiliza energiile corpului şi ajutǎ să se integreze prin aceasta efectul altor esenţe “de vibraṭie înaltă”. Nu putem să ne ridicăm energetic decât în măsura în care suntem, de asemenea, dispuși să ne ancorăm rădăcinile în sol.

  1. Esenţe de ciuperci

Locaţia naturală: în sol sau în substanțe organice (Ulmar), parţial, de asemenea, desupra solului (stimulent de transport), de la coadă pânǎ la pălăriile lor reflectă energia pământului.

Efect: împământare, detoxificare. Ele ajuta pentru a integra esenţele de flori şi aduc efectul în subconştient.

  1. Esenţele florale:

Locația naturală: De cele mai multe ori, floarea este situată deasupra solului și este în același timp legată printr-o tulpină sau un trunchi cu solul; în general, florile sunt deschise spre vârf și reflectă lumina soarelui și a universului.

Efect: echilibrează, în funcţie de efectul florilor, atât nivelul emoţional, eteric şi/sau nivelul astral.

  1. Esenţe de Orhidee

Locaţia naturală: o mulţime de orhidee trăiesc în vârful copacilor (epiphytical):

Efect: nivelurile mentale şi spirituale, Chakrele superioare, care sunt situate între 0,5 până la aproximativ 4 m deasupra capului (nivel de informaţii).

  1. Esenţa Delfin (şi alte esenţe de mare şi animale)

Locaţia naturală: Marea

Efect: în formă de undă, pe o distanță de 40 mp.

La nivel emoţional până la nivelul mental-spiritual.

Delfinul poate fi considerat ca ,,Joker” printre esenţe. Acestă esenţă are întotdeauna un efect exact pe zona cea mai importantă pentru o persoană şi prin urmare, este folosită în fiecare tratament.

  1. Cercurile/ Formaṭiunile apărute în lanurile de recoltǎ

Locaţia naturală: modele de energie cosmică, care apar în culturile, câmpurile cu recolte.

Efect: gama largǎ de radiaţii, mental, spiritual. Conectează fiinţa umană cu conştiinţa ei cosmică originală. Vindecarea la nivel cosmic.

  1. Esenţe Planetare

Locaţia naturală: Universul

Efect: domeniul mental, spiritual. Conectarea fiinţei umane cu energiile planetare.