HLT Introducere

 

Tratamentul holistic cu lumină (HLT®) după metoda cu

Lumină, Culoare, Sunet şi Esenţe Vibraţionale transmise

 

Procedura: Sensul şi esenţialul lucrului cu tot felul de esenţe este de a activa procese de autovindecare prin emoţiile şi prin gândurile noastre. Trebuie să învăţăm să le utilizăm mai conştient.

Spiritul formează materia. Toate procesele fizice vibreazǎ pe o anumitǎ frecvenţă energeticǎ. Printre altele, boala poate fi considerată o manifestare (greșit). Informaţia, care este percepută inconştient, se exprimă prin boalǎ. Aceste situaţii de dezarmonizare în primul rând apar în cele cinci corpuri invizibile ale noastre; înainte ca ele să se facă vizibile în corpul fizic ca lipsă de armonie şi boală.

Esenţele create cu ajutorul vibraţiilor florilor, pietrelor, animalelor sau energiile cosmice, pot completa informaţiile lipsă, pot vindeca şi elibera blocajele, care obstrucţionează fluxul de energie în fiinţele umane. În primul rând, obiectivul principal este să se ajungă la o echilibrare naturală, astfel încât organismul mobilizează puterile proprii de auto-vindecare.

În plus, lumina, culorile, sunetele şi esenţele ajută la reechilibrarea organismului nostru şi astfel  sporeşte frecvenţa noastră vibraţională. Cu ajutorul impulsurilor, subconştientul nostru se activează şi inconştient tipare de comportament ies la iveală. Acest lucru ne permite sǎ devenim conştienṭi de aceste tipare, pentru a scăpa de ele şi de a ne vindeca pe noi înşine.

Depinde dacă esenţele conţin energii de pietre, ciuperci, flori, orhidee, animale sau energii cosmice, ele influențează diferite niveluri energetice ale corpului uman. Aceste niveluri relevǎ o analogie cu fiecare locaţie biologicǎ sau apariţie, în special în ceea ce priveşte solul.

Prin urmare, metoda de utilizare este executată într-o secvenţă strictă, în conformitate cu legea naturii, cu scopul de a dezvolta întregul spectru de efect al esenţelor.

În primul rând unele expresii trebuie explicate pe scurt.

Fotografie Kirlian: Aggression Orchid

PHI Essences – Tratamentul holistic cu lumină, sunet, culoare şi esenţe vibraţionale transmise

Aura

În afara corpului fizic vizibil, mai exista încă cinci corpuri/nivele energetice care se numesc aura. În prezent existǎ deja diverse proceduri tehnice, care ne permit să vedem cele cinci corpuri/nivele fine de energie.

Chakra

Expresia Chakra provine din sanscritǎ şi înseamnă ,,Roatǎ”. Chakrele sunt centre de energie ale organismului, care în mod constant transformă şi iau energia vieții din cosmos. Există şapte Chakre ale corpului nostru fizic şi deasupra acestora, sunt “Chakrele superioare”, care sunt situate deasupra capului nostru.

Secvenţa de utilizare:

  1. Esenţe de geme

Locaţia naturală: în interiorul Pământului

Efect: împǎmântare, ele ne stabilizează pe noi cu pământul, echilibrarează energiilor corpului şi organelor. Este foarte important să se începă întotdeauna cu esenţe de geme, deoarece acestea ne ajuta pentru a stabiliza energiile corpului şi ajutǎ să se integreze prin aceasta efectul altor esenţe “de vibraṭie înaltă”. Ne putem  ridica energetic doar în măsura în care suntem de asemenea dispuși să ne ancorăm rădăcinile în sol.

  1. Esenţe de ciuperci

Locaţia naturală: în sol sau în substanțe organice (Ulmar), parţial, de asemenea, desupra solului (stimulent de transport), de la coadă pânǎ la pălăriile lor reflectă energia pământului.

Efect: împământare, detoxificare. Ele ajută pentru a integra esenţele de flori şi aduc efectul în subconştient.

  1. Esenţele florale:

Locația naturală: De cele mai multe ori, floarea este situată deasupra solului și este în același timp legată printr-o tulpină sau un trunchi cu solul; în general, florile sunt deschise spre vârf și reflectă lumina soarelui și a universului.

Efect: echilibrează, în funcţie de efectul florilor, atât nivelul emoţional, eteric şi/sau nivelul astral.

  1. Esenţe de Orhidee

Locaţia naturală: o mulţime de orhidee trăiesc în vârful copacilor (epifite):

Efect: nivelurile mentale şi spirituale, Chakrele superioare, care sunt situate între 0,5 până la aproximativ 4 m deasupra capului (nivel de informaţii).

  1. Esenţa Delfin (şi alte esenţe de mare şi animale)

Locaţia naturală: Marea

Efect: în formă de undă, pe o distanță de 40 mp.

La nivel emoţional până la nivelul mental-spiritual.

Delfinul poate fi considerat ca ,,Joker” printre esenţe. Această esenţă are întotdeauna un efect exact pe zona cea mai importantă pentru o persoană şi prin urmare, este folosită în fiecare tratament.

  1. Cercurile/ Formaṭiunile apărute în lanurile de recoltǎ

Locaţia naturală: modele de energie cosmică, care apar în culturile, câmpurile cu recolte.

Efect: gama largǎ de radiaţii, mental, spiritual. Conectează fiinţa umană cu conştiinţa ei cosmică originală. Vindecare la nivel cosmic.

  1. Esenţe Planetare

Locaţia naturală: Universul

Efect: domeniul mental, spiritual. Conectarea fiinţei umane cu energiile planetare.

PHI Essences oferă o gamă largă de esenţe de flori, remediile florale Bach şi esenţe de geme, orhidee, animale, plante, flori sălbatice şi plante aromatice de pe trei continente diferite: Europa, America de sud (Orhidee din Amazon), Africa (Insulele Canare) şi în anul 1996 am introdus şi esenţele create în cercurile/formaţiunile apǎrute în lanurile de recoltă.

Interviul

Dl Andreas Korte, biolog german şi creatorul esenţelor vibraiţonale florale, care de asemenea, se ocupă de PHI Essences, a vizitat recent Madridul. Acolo a susţinut o prelegere, ‘Orquídeas del Amazonas HLT (orhideele din Amazon şi HLT), organizată de Academia Esenţelor Naturale. Un alt curs despre conectarea cu delfinii a fost programat în data 22 August în Tenerife.

Dl Korte, bine cunoscut pentru modul său personal de a vedea lumea şi de a înţelege biologia, a creat propria sa metoda de elaborare cu cristal. Mesajul sǎu este clar: mediul trebuie să fie protejat, putem obţine energie din flori fără a le afecta. Dl Korte este, de asemenea, un filantrop, colaborează cu organizaţii caritabile şi ecologiste de pe întreaga planetă din Japonia şi din regiunea amazoniană, de asemenea a creat Sistemul HLT (combinând lumina, sunetul şi esenţele vibraţionale). Folosim această oportunitate să-i punem câteva întrebări despre multitudinea de esenţe pe care a creat-o.

Delfinul este prin excelenţă un animal al mării şi poate fi considerat ambasadorul tuturor animalelor. În PHI Essences, esenţa Delfin a devenit o referinţă. De ce este atât de importantă această esenţă?

Aceasta este o temă foarte interesantă şi am menţionat deja despre ea în cartea mea “Delphine und Wale” (El mensaje energético de los delfines y ballenas), “Delfini şi Balene”, dar cel mai important lucru aici este că ajută să deschidă Chakra inimii, echilibrează emisferele cerebrale, creşte vitalitatea şi ajută femeile în timpul sarcinii şi al naşterii. Este de asemenea utilă pentru a trata tulburările de hiperactivitate la copii (ADHD).

Această esenţă este utilizată pentru activarea apei şi chiar şi delfinii au fost trataţi cu această esenţă în habitatul lor natural.

Care sunt activităţile programate pentru următorul ’’curs delfin’’ în Tenerife?

Anul acesta vom studia cactuşii si alte plante canare (din Insulele Canare). Asta înseamnă că participanţii vor învăţa despre toate aceste specii în habitatul lor natural.

Vom lucra cu esenţe de mare, în special delfin şi balenă. Vom merge la mare pentru a face o activare a apei folosind esenţa delfin şi mergem într-o drumeţie pentru a cunoaşte Parcul National Teide, unde vom lucra cu esenţa sa.

Noua dumneavoastră carte despre recuperare prin energia animalelor o sa fie tradusă în limba spaniolă?

Încă nu avem o data exactă de publicare, dar este deja tradusă şi gata pentru a fi imprimată.

Esenţa de urgenţă K9 este benefică pentru emoţiile noastre?

Poate fi utilă în cazurile în care întunericul şi depresia au preluat controlul asupra vieţii noastre. Esenţa K9 activează puterea noastră de regenerare, ajută oamenii sǎ iasǎ din acea spirală de negativitate prin descoperirea propriilor lor posibilităţi.

În termeni fizici, aş dori să subliniez faptul că esenţa K9 îmbunătăţeşte sistemul imunitar. Aceasta poate ajuta, de exemplu, când o persoană are herpes, acest lucru fiind datorat unei temeri ori în situaţia în care sistemul imunitar a fost expus.

Orhideele din Amazon sunt unele dintre florile cele mai populare şi de asemenea sunt foarte importantă pentru PHI. Proprietatile lor au fost colectate sau studiate?

L-am studiat în habitatul lor natural şi de la început am avut intuiţia că am nevoie să merg în regiunea amazoniană sa fiu aproape de ele. Am făcut o clasificare detaliată care conţine numele original al fiecărei orhidee. Este necesar să se studieze planta în compoziţie, structură şi aspectul său.Fiecare orhidee trebuie analizată botanic.

Aţi descris întotdeauna cercurile din recolte (cercurile/formaţiunile apǎrute în lanurile de recoltǎ) ca fiind esenţe care reprezintă porți cǎtre alte niveluri. Aţi putea explica acest lucru?

Ele au ascunsă în interior o putere imensă de vindecare, deoarece acestea lucrează la niveluri de energie mai înalte, în acelaşi timp au grija şi de corpul nostru. Dar lucrează la cele cinci niveluri de subconştient, şi apoi ne scapă de vechile structuri, pe care le transportăm fără a fi conştienţi de acest lucru.

Având în vedere experienţa dumneavoastră, care esenţă este cel mai greu de găsit?

Dincolo de toate îndoielile esenţa K9 a fost cel mai dificil de creat, deoarece elaborarea acesteia în pădurea virgină africană solicită mult efort fizic şi am întâmpinat o mulţime de dificultăţi.

Putem găsi un mesaj ecologic în toate esenţele, carţile şi cursurile Korte PHI essences? De ce este Amazonul întotdeauna prezent în PHI? Ce reprezintă?

Amazonul este important pentru că dacă vom arunca o privire la liniile de la ecuator si le comparăm cu linia centrală a corpului uman, ne dăm seama că pădurile şi formaţiunile de coral fac parte dintr-un centru energetic. Şi fără îndoială, Amazonul este o parte străveche a planetei care este conectată la Chakra inimii. De aceea Amazonul este atât de important pentru mine, este inima planetei şi în mod clar este legat de puterea de vindecare.

Noi asistǎm la distrugerea acestuia, care este de fapt o distrugere a Chakrei inimii a oamenilor. Toate conflictele din prezent, care au loc în întreaga lume…… suntem cu toţi afectaţi de distrugerile prezente în locuri precum Brazilia şi trebuie să fim conştienţi de aceastea şi de implicaţia pe care o au asupra noastrǎ aceste evenimente.

Au trecut treizeci de ani de la dezastrul de la Cernobîl. O parte din mesajul ecologic este că întotdeauna aţi respins puterea nucleară. Care este cea mai bună alternativă? Vă simţiţi optimist în privinţa viitorului în domeniul energiei?

Cea mai bună opţiune este utilizarea energiei libere, aceasta este teoria mea bazată pe investigaţia lui Nikola Tesla (începuturile secolului al XIX-lea), dar se pare că nu avem acces încă la ea. Deci momentan, energiile solară şi eoliană sunt cele mai bune două opţiuni. Mai sunt şi altele, ca energia termică, dar energia liberǎ va reprezenta principala modificare în viitor.

Din punctul meu de vedere, generaţia noastră ştie care sunt cele mai bune opţiuni şi soluţii, dar încă acţionează în conformitate cu convingerile vechi. Este doar o chestiune de timp până când noi posibilităţi vor înlocui vechile structuri.