Remediile de Flori Clasice Bach

În prezent, cu toţii ştim că florile prin mirosul îmbietor, culorile şi formele lor, nu sunt doar cea mai frumoasă exprimare a regatului plantelor, ci în acelaşi timp ne oferă vibraţiile şi energiile lor subtile, pe care le putem distinge într-un studiu amănunţit al aurei lor. Prin forma sau culoare, fiecare floare reflectă în mod cert vibraţii sau frecvenţe distincte care sunt create de lumină. Cu ajutorul unor mecanisme sensibile, dar în acelaşi timp simple, avem posibilitatea acum să colectǎm aceste energii, cu scopul de a ajută şi armoniza oamenii, animalele şi plantele. Experimentele noastre intuitive ne-au condus să elaborăm o nouă metodă de preparare a acestor esenţe, numele acesteia este “metoda originală de producţie cu cristale”.
Cu ajutorul aceastei metode, florile selectate nu sunt rupte, nici distruse. Vibraţiile florilor sunt direct conduse printr-o geodǎ de cristal de cuarţ în apă pură.

Fizicianul englez Dr. Bach (1886 – 1936) a fost pionierul în cercetarea esentelor florale. Ȋntre 1930 şi 1936 a dezvoltat primele esenţe florale cu putere de vindecare, acestea îi poartă numele. Căutând soluţii pentru pacienţii săi, el a descoperit o legatura între boli şi stările emoţionale, aspectele psihice şi obiceiurile comportamentale ale diferitelor tipuri de personalităţi. Fiecare boală fizică îşi are originea in sfera emoţională, în stările negative şi în frici, care au o influenţă mare asupra stării interne de armonie şi dezarmonie. El a descoperit că anumite plante pot ajuta la schimbare pozitivă a acestor stări, transformă blocajele şi dezarmoniile prin emoţii pozitive.
Dr. Bach a descoperit că picăturile de rouă pe care le-ar putea găsi dis-de-dimineaţa pe plante poartă cu ele energia vindecătoare a plantelor crespondente. Atunci el a descoperit, că acele picături de rouă care au stat pe plante în soare aveau energie pozitivă, spre deosebire de picaturile de rouă care au stat pe plante în întuneric, care nu aveau. El a elaborat primele esenţe cu această metodă a soarelui, astfel el a dezvoltat 38 de stări emoţionale cu corespondentele lor în 38 de esenţe florale. Cu această metodă, florile sunt culese cu grijă şi puse în soare într-un recipient de sticlă în apă de izvor căteva ore.

Showing all 43 results